Animer – skaffer nødvendig oppstartkapital med 24SevenFinans

Animer leverer skreddersydde animasjonsvideoer til bedrifter. –Vi er nyetablerte og trenger sårt arbeidskapital for å gjøre opp våre forpliktelser som lønn og husleie, forteller Sondre Tjøstheim i Animer. -Det er vanskelig nok å skaffe kunder i en oppstartsperiode om man ikke skal be om forskuddsbetaling i tillegg. Løsningen til 24SevenFinans ble redningen for oss, istedenfor å måtte vurdere å hente ny egenkapital. Vi får penger inn på konto dagen etter at vi fakturerer og kan likevel tilby våre kunder normal kredittid. Med stadig flere ansatte og fullt fokus på nysalg, produksjon og kundeoppfølging frigjør 24SevenFinans tid for oss. Vi sparer også både tid og kostnader med automatisk regnskapsføringen gjennom den helintegrerte løsningen i 24SevenOffice.

-24SevenFinans gir oss likviditet når vi trenger det og frigjør tid til å fokusere på det som er viktig for oss, smiler Tjøstheim.

animer-bilde

Om Animer

Animer lager animerte reklamefilmer for bedrifter som ønsker å forklare produktet eller tjenesten sin på en enklere og mer engasjerende måte. Animer består av et talentfullt team med manusforfattere og animatører, som vet at nøkkelen til en suksessfull animasjonsvideo avhenger av at budskapet kommer frem på en tydelig og kreativ måte.

En gjennomsnittlig person husker bare 10 prosent av det de hører, men 50 prosent av det de ser. Det er mer sannsynlig et brukeren kjøper et produkt når de ser en medfølgende animasjonsvideo som forklarer produktet. Selv om de fleste bedrifter teller salg for å se hvilke produkter som er mest populære, kan animasjonsvideo holde oversikt over hvilke produkter eller tjenester potensielle kunder er interessert i, ved å vise antall visninger på hver video.

Animer er et ungt selskap i vekst og har store aktører som NAV på kundelisten. Kundeporteføljen viser stor bredde innenfor bransjer, eksempelvis innenfor rekruttering, telefoni, olje og renhold.