Får oversikt med 24SevenFinans

 -I bygg og anleggsbransjen og behovet for arbeidskapital er stort, sier Alex Tonning i Elite Kulde-Klima-Byggservice. – Tidligere hadde vi en tradisjonell factoring avtale. Den var uoversiktlig, det var vanskelig å vite hvor mye likviditet som egentlig var tilgjengelig. Ofte fikk vi ikke utbetalt penger når vi sendte inn våre fakturaer, vi forstod ikke hvorfor men det hadde antakeligvis med at noen av de fakturaene vi tidligere hadde sendt ikke var betalt av våre kunder, noe vi ikke hadde noen oversikt over. I tillegg var det tidkrevende og tungvint, lang ventetid og mye jobb i forhold til regnskapsføring. Det var også vanskelig å vite hva vi vi betalte i provisjoner, gebyrer, avgifter og renter, sier Tonning.service-vedlikehold_ekkbs

-Med 24SevenFinans er alt oversiktlig, enkelt og raskt. I løpet av få sekunder fakturer og selger vi fakturaen, penger kommer inn på konto i løpet av 24timer. Regnskapsføringen går automatisk med den helintegrerte løsningen i 24SevenOffice. Slik kan vi bruke tiden vår ute hos kunden der jobben skal gjøres, smiler Tonning.

Om Elite Kulde-Klima-Byggservice

Elite Kulde-Klima-Byggservice utfører oppdrag knyttet til ventilasjon, kjølemaskiner og storkjøkkenutstyr samt tilhørende byggetjenester. Selskapet prosjekterer, tegner og monterer kjøleanlegg av alle størrelser.

 

Kontakt oss

Tlf: 91914628

Epost: firmapost@eidsvoll-kkbs.no