Partnere

24SevenOffice, CRM, Økonomi- og Regnskapsprogram, Prosjektstyring

24SevenOffice tilbyr ett komplett ERP-system med CRM, Økonomi- og Regnskapsprogram, Prosjektstyring, Timer og Kommunikasjon. Du har full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å – i ett ferdig integrert system. Systemet er skalerbart for 5-5000 brukere, hvilket betyr at du enkelt kan oppgradere og integrere nye tjenester i takt med hvordan bedriften utvikler seg.

  • Økonomi og Regnskap
  • CRM-system
  • Prosjekt og Timer
  • 100% webbasert
  • MobilApp
  • Eget API
  • Og mye mye mer

24SevenFinans er integrert i 24SevenOffice sin programvare. Dette er kostnadseffektivt på grunn av lite administrasjon og effektiv bilagsflyt. 24SevenFinans henter ut all nødvendig informasjon direkte fra 24SevenOffice. Fakturaen og innbetalingen blir automatisk registrert, matchet mot reskontroen og bokført.

Som forhandler av 24SevenOffice tilbyr 24SevenFinans et fleksibelt og 100% skybasert verktøy, der det er enkelt å gi input og holde oversikten både fra laptop og mobil. Se mer informasjon på 24sevenoffice.com


Collector Bank

24SevenFinans er sikret tilgang til kapital og konsesjon gjennom samarbeidet med Collector Bank.

Collector er en innovativ, digital nisjebank som tilbyr tjenester for både bedrifter og privatpersoner. Bedriftskunder tilbys løsninger som legger til rette for bedre likviditet og økt salg gjennom factoring og bedriftslån og kundevennlige betalingsløsninger for e-handel og butikk. Collector tilbyr også lån til profesjonelle eiendomsaktører og kan påta oss oppdragsinkasso – både i inn- og utland.

Selskapet har kontorer i Gøteborg (hovedkontor), Stockholm, Oslo og Helsinki. Konsernet består av morselskapet Collector AB (publ), det heleide datterselskapet Collector Bank AB hvor hovedvirksomheten drives, Colligent Inkasso AB og Colligent Norge AS med oppdragsvirksomhet og inkasso, samt Collector Ventures 1 KB som driver investeringer i FinTech.

Collector AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listen.

Se mer informasjon på collector.no