Veno Regnskap anbefaler 24SevenFinans

– Enklere blir det ikke. Vi selger våre fakturaer og får penger på konto i løpet av 24 timer, forteller daglig leder i Veno Regnskap, Carsten Søreide. I lengre tid har Veno Regnskap testet finansieringsløsningen til 24SevenFinans.

-Vi er meget godt fornøyd med 24SevenFinans finansieringstjeneste for små og mellomstore bedrifter. Vi anbefaler alle våre kunder som trenger finansiering til å benytte seg av denne tjenesten. Hele kredittrisikoen overdras, det kan gjerne sammenlignes med en kontantrabatt. I forhold til ordinær factoring går ansvaret for tap på fordring til 24SevenFinas uten risiko for å måtte foreta tilbakebetaling. Som kunde står man helt fritt til å velge når man vil selge fakturaer samt hvilke fakturaer man vil selge. Du kan med andre ord selge fakturaer når det er likviditetsbehov.

-Regnskapsføringen går som en drøm, i motsetning til tradisjonell factoring som er dyrt, tungvint og veldig uoversiktlig. Med 24SevenFinans frigjør vi tid vi kan bruke til noe mer fornuftig enn å purre utestående fordringer, forteller Søreide.

top-view-of-business-documents-on-office-table_1098-1987

Om Veno Regnskap AS

Veno Regnskap AS tilbyr økonomi- og regnskapstjenester. Bedriften har i dag seks kompetente medarbeidere som tar imot oppdrag fra store og små selskaper i hele landet. Veno Regnskap AS er partner av 24SevenOffice.